Handicapregistratie

Voor onze golfers verzorgen wij de handicapregistratie. Deze service is in de jaarlijkse contributiebijdrage inbegrepen. 

Scorekaarten
Het maakt niet uit of je in Nederland of in het buitenland speelt. Met de gratis app GOLF.NL verwerk je eenvoudig je scorekaarten online. Na het registreren van je scorekaart zie je gelijk op je digitale golfpas je (aangepaste) handicap. 

Wat zijn stablefordpunten?
Het aantal
 stablefordpunten bepaalt of je handicap wordt aangepast. De app GOLF.NL berekent na het invoeren van je scores direct het aantal behaalde stablefordpunten uit.

App GOLF.NL
Beschik je niet (meer) over de inloggegevens voor het activeren van de app GOLF.NL? Vraag deze dan bij ons op. Met de app GOLF.NL houd je eenvoudig je handicap bij. Ook vind je in de app je digitale golfpas. 

World Handicap Systeem (WHS)
Het handicapsysteem maakt het mogelijk golfers van verschillend niveau op gelijke voet tegen elkaar te laten spelen. Daarnaast beleven veel golfers plezier aan het verbeteren van hun handicap. 

Waarom een handicapregistratie?
De meeste golfbanen in Nederland vragen om een minimale speelsterkte van handicap 54 (GVB). Op je digitale golfpas staat altijd je actuele handicap, zodat de golfbaan kan zien of je aan de minimale speelsterkte voldoet. 

Meer weten over het handicapsysteem?
Alle informatie over het handicapsysteem vind je op
 World Handicap Systeem (WHS)

Nog vragen over je handicapregistratie?
Neem gerust over je handicapregistratie contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen.